Skoči na glavno vsebino

Dobrodelna akcija “Otroci za otroke”

dobrodelna_akcija_rdeci_krizV Tednu Rdečega križa Slovenije organiziramo dobrodelno akcijo, ki je namenjena krepitvi solidarnosti in sočutja med mladimi. Otroke in mlade, ki živijo v boljših materialnih pogojih, bi radi spodbudili, da se odrečejo kakšni malenkosti ali delu žepnine v korist svojih mlajših vrstnikov, ki živijo v pomanjkanju.

Podarite lahko nove šolske potrebščine: svinčnik ali dva, zvezek, radirko, ravnilce, barvice, voščenke, barvni papir ali druge šolske potrebščine, glede na svoje zmožnosti. Lahko pa podarite 1 evro za nakup novih šolskih potrebščin, ki jih bodo prejeli otroci-osnovnošolci iz materialno šibkejših družin.
Zbrane šolske potrebščine bomo odnesli v Humanitarni center RKS – OZ Ljubljana, denar pa nakazali na transakcijski račun RK.

Z zbranimi šolskimi potrebščinami in sredstvi bodo opremili nove šolske torbe in jih podarili otrokom iz socialno ogroženih družin tistih osnovnih šol, ki bodo sodelovale v akciji.
Šolske potrebščine in denar lahko prinesete svojim razrednikom, v šolsko svetovalno službo ali h koordinatorici akcije, učiteljici Vesni Farkaš.
Iskrena hvala!

Za šolsko skupnost: Vesna Farkaš

(Visited 120 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost