Spoštovani starši učencev od 6. do 9. razred!

V preteklem mesecu so bila navodila za učenje na daljavo objavljena na spletni strani šole in smo učitelji z učenci komunicirali samo preko elektronske pošte.

S ponedeljkom, 20. 4. 2020, prehajamo na novo učno okolje in bodo vsa gradiva za učence od 6. do 9. razreda učitelji objavljali s pomočjo orodja Microsoft Teams, ki omogoča skupno točko komunikacije. Namreč to orodje učencem omogoča lažje delo, prav tako pa bodo lahko z učitelji šole lažje vzpostavili kontakt, jih povprašali če česar ne razumejo in sodelovali z drugimi učenci.

V naslednjih dneh boste preko elektronske pošte, od svojih razrednikov, vsi starši prejeli uporabniške račune za dostop do Oblaka 365 (Microsoft zbirka Office 365) in orodja MS Teams ter natančna navodila za prijavo, ki pa se nahajajo tudi TUKAJ.

Zato v začetni fazi potrebujemo pomoč vas staršev, da skupaj z vašimi otroki, ki jih imate v 6., 7., 8. ali 9. razredu pregledate priložena navodila, jim natančno sledite ter jim pomagate pri prijavi v orodje MS Teams.

V kolikor nimate podatkov za prijavo (uporabniških računov) ali potrebujete kakršnokoli pomoč pri prijavi v Oblak 365, pošljite sporočilo na barbara.erzen@guest.arnes.si.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav!

Barbara Eržen

(Visited 410 times, 1 visits today)