Osnovna šola DRAVLJE

VIZIJA ŠOLE: "Na naši šoli spoštujemo sebe in druge, sprejemamo drugačnost ter skupaj varno in ustvarjalno stopamo znanju in življenjskim ciljem naproti"

Osnovna šola DRAVLJE - VIZIJA ŠOLE: "Na naši šoli spoštujemo sebe in druge, sprejemamo drugačnost ter skupaj varno in ustvarjalno stopamo znanju in življenjskim ciljem naproti"

Predtekmovanje območja Ljubljane v kvizu Male sive celice

V torek, 11. 9. 2018, je na naši šoli potekalo predtekmovanje območja Ljubljane za uvrstitev v studijska snemanja kviza Male sive celice. Ker smo bili v preteklem letu regijski zmagovalci mi, smo tako letos gostili predtekmovanje in imeli prijavljene tri ekipe. Našo šolo so predstavljali: Sven Dimic, Katarina Trobiš in Ada Lana Dervišević iz 9. razredov; Naja Bajec, Sabina Husić in Nikola Vukota iz 8. razreda ter Mala Verbič Šalamon, Martin Verlič in Laura Vrhovac iz 7. razredov.

Ekipa A (Sven Dimic, Nikola Vukota in Martin Verlič) je na pisnem preizkusu znanja dosegla šesto mesto in se tako uvrstila še v ustni del. V ustnem delu kviza je premagala tretjeuvrščeno šolo, OŠ Franceta Bevka, in se tako uvrstila med štiri ekipe, ki se bodo v začetku oktobra pomerile še v studijskih snemanjih oddaje Male sive celice. Iskrene čestitke!

Ponosni smo tudi na ostali dve ekipi, ki sta pokazali veliko znanja, volje in truda.

Pohvale tudi vsem nastopajočim, ki so obogatili program predstavitve šole.

Držimo pesti za naše fante v nadaljnjem tekmovanju!

Vesna Farkaš, mentorica MSC

>> fotogalerija

Kategorija: Novice