Spoštovani starši!

Kot veste, se učenci šestih razredov vsako leto odpravijo v zimsko šolo v naravi. Veliko je otrok, ki se takrat prvič zapeljejo s smučmi. Ker je smučarska oprema draga, v šoli omogočimo izposojo le te vsem učencem, ki svoje opreme nimajo.

Ker se število otrok, ki nimajo svoje opreme, povečuje, šolska oprema pa je tudi že dotrajana, prosimo vas starše, da podarite opremo (možen je tudi odkup po simbolični ceni), ki so jo vaši otroci že prerasli.

V šolskem letu 2018/2019 smo zaradi dotrajanosti odpisali 10 parov več kot 15 let stare smučarske opreme. V šol. letu 2020/2021 je zaprosilo za izposojo šolske opreme za zimsko šolo v naravi 24 učencev, večinoma smučarskih začetnikov. Po besedah mag. Danila Dominca, ki je dolgoletni organizator zimske šole v naravi in odgovoren za nabavo smučarske opreme, imamo trenutno 16 kompletov smučarske opreme primerne za izposojo. S prošnjo smo se obrnili tudi na Šolski sklad, ki pa nam vsega potrebnega ne more zagotoviti.

Potrebujemo smučarske čevlje od številke 36 do 41, smuči s poudarjenim stranskim lokom od 120 cm do 135 cm, palice in čelade. Opremo prinesite v tajništvo šole, ki tudi v času šolanja od doma dela nemoteno.

V imenu učencev, ki bodo z vašo pomočjo lahko vijugali po belih strminah, se vam za vašo pomoč iskreno zahvaljujemo.

Aktiv športnih pedagogov
Šolski sklad OŠ Dravlje

(Visited 40 times, 1 visits today)