Skoči na glavno vsebino

NAVIJAČI NA MALIH SIVIH CELICAH IN MINI SIVE CELICE OB TEDNU OTROKA

6. oktobra se je 13 učencev naše šole, na povabilo ustvarjalcev oddaje, udeležilo snemanja MSC kot navijači OŠ Prežihovega Voranca iz Bistrice. Prekmurce smo bodrili z glasnim navijanjem in jim tudi pomagali pri iskanju najdaljše besede. Kdo je zmagal si lahko ogledate na RTV Slovenija, v soboto, 11. 11. 2023, dopoldne.

Ob Tednu otroka pa smo v podaljšanem bivanju priredili kviz Mini sive celice, kjer so se v znanju pomerili učenci tretjih, četrtih in petih razredov. Kviz je vodil devetošolec Žiga, ki je lani zastopal šolo v Malih sivih celicah. Pri igri so mu pomagale prostovoljke Maruša, Stela in Lučka. V skupnem seštevku so bili boljši »A-jevci«. Vsi tekmovalci so pokazali veliko mero splošne razgledanosti. Čestitamo!

Naj vas obenem povabimo k ogledu nove sezone Malih sivih celic, ki se začne to soboto, 21. 10. 2023, ob 9.50 na 1. programu RTV Slovenija. Med jesenskimi počitnicami pa se boste lahko kratkočasili z novo serijo Počitniški izzivalci. Več o skrbno izbranih vsebinah za otroke in najstnike lahko izveste na spodnjih povezavah.

https://ziv-zav.rtvslo.si/

https://cist-hudo.rtvslo.si/

Vesna Farkaš, mentorica MSC

Tomaž Juvan, učitelj izbirnega  predmeta Vzgoja za medije

(Visited 258 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost