Na Fakulteti za strojništvo UL avgusta organizirjmo Poletno šolo strojništva 2020, ki je primerna za osnovnošolce od 7. do 9. razreda. V okviru poletne šole pripravljajo pester nabor delavnic, nekatere med njimi so že zasedene. Gre za odlično priložnost za učence, da spoznajo svet strojništva in tehnike in na sproščen ter zabaven način pridobijo unikatna znanja, ki lahko odločilno vplivajo na nadaljevanje njihove izobraževalne poti.

Več informacij o tem se nahaja TUKAJ.POLETNA DIGITALNA DOŽIVETJA

Spoštovani!

Varni internet tudi letos v času poletnih počitnic organizira malo drugačna raziskovanja spleta in računalništva za mlajše in starejše osnovnošolce v starostnem obdobju od 8 do 13 let.

S pomočjo 5 dnevnega izobraževalnega doživetja se otroci na inovativen in zabaven način naučijo osnovnih zakonitosti spleta ter digitalne tehnologije, ki mladim radovednežem omogoči varno, koristno in odgovorno virtualno druženje z vrstniki.

>> VEČ O DOŽIVETJIH

>> PRIJAVA V PROGRAM


Spoštovani otroci, starši, stari starši in vsi ostali Prijatelji Mladine!

Pred vami je katalog Zvez prijateljev mladine in Zavoda za letovanje in rekreacijo otrok v Ljubljani. Že več kot 60 let skrbimo za zanimive, poučne, pustolovske, raziskovalne, varne, predvsem pa otrokom in mladini prijazne počitniške aktivnosti. Predstavljamo vam pestro in bogato ponudbo letovanj in dejavnosti za otroke ter mladino v poletnih počitnicah 2020. Otroci in mladi se lahko vključijo tudi v zdravstvena letovanja na morju.

>> KATALOG ZPM POČITNICE


AKTIVNE POČITNICE V CŠOD

Tudi v letošnjih počitnicah v CŠOD organizirajo počitniške programe, polne veselja, zabavnega športa in ustvarjalnih dejavnosti. Namenjeni so vsem, ki želijo spoznati nove prijatelje in doživeti nekaj novega.

Obveščamo vas, da so objavili seznam terminov in programov ter danes začeli sprejemati prijave.

Seznam programov aktivnih počitnic, prijave in več informacije najdete TUKAJ.

(Visited 174 times, 1 visits today)